Mijn uitdaging voor 2018: alle voorjaarsklassiekers fietsen binnen 1 week!4 min read

door | Avontuur

Van Gent-Wevelgem tot Parijs-Roubaix. En van de Amstel Gold Race tot Luik-Bastenaken-Luik. Als ultieme uitdaging ga ik volgende maand de integrale parcoursen fietsen van de grote voorjaarsklassiekers in de Lage Landen. Dat komt neer op 1500 kilometer en dik 100 km kasseien, verdeeld over zes dagen.

Bram de Vrind

De Fietsjournalist

Bram de Vrind

De Fietsjournalist

Waarom? Allereerst uit liefde voor de klassiekers. Het rijden over deze parcoursen met al hun wielerhistorie heeft iets magisch. Daarbij wil ik anderen inspireren om ook over deze bijzondere parcoursen te fietsen.

En last but not least wil ik geld inzamelen voor onderzoek naar multiple sclerose. Daartoe beklim ik in juni ook de Mont Ventoux met Klimmen Tegen MS. Wil je doneren? Geweldig, klik op deze link voor meer informatie.

Wil je me volgen op weg naar deze uitdaging? Houd dan vooral mijn blog in de gaten. Daarop post ik updates over de voorbereidingen en tips & tricks waarmee je je voordeel kunt doen. Na afloop lees je een reportage over de uitdaging in Fiets magazine.