Diensten

Ik ga onderin de beugels om een groter publiek te bereiken voor je magazine, website of bedrijf. Op deze pagina vind je een overzicht van mijn diensten.
JOURNALISTIEKE VERHALEN

Reis- en routeverhalen

Ben je op zoek naar reisverhalen die fietsers inspireren om mooie plekken te ontdekken en sportieve grenzen te verleggen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik schrijf avontuurlijke reis- en routereportages reportages over fietsbestemmingen in Europa en daarbuiten. Ook doe ik verslag van cyclosportieve wedstrijden vanuit het peloton.

Interviews en achtergrond

Een vraaggesprek met kopman of meesterknecht, laat dat maar aan mij over. Ik benader in opdracht markante gezichten of aansprekende namen uit het profpeloton voor een inspirerend vraaggesprek voor je magazine of (bedrijfs) website. Tevens maak ik longreads die trends en ontwikkelingen in de fietswereld blootleggen.

Tips & Tricks

Verhalen met tips & tricks die fietsers beter helpen presteren, daarmee is je publiek pas echt geholpen. Ik schrijf in opdracht informatieve verhalen over training en voeding in samenwerking met experts.

Reviews

Voldoet die nieuwe aero bike aan de verwachtingen en is dat regenjack werkelijk zo waterafstotend? Met productreviews help ik je publiek een betere keuze te maken in het oerwoud aan producten in de fietsbranche. 

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER journalistieke verhalen?

FOTOGRAFIE EN VIDEO

Fotografie

Geen routeverhaal of reisreportage is compleet zonder aansprekende fotografie. Ik verzorg desgewenst de fotografie bij de producties voor jouw magazine of website. Tekst + beeld is twee vliegen in een klap!

 

Video

Ben je op zoek naar een pakkende fietsvideo voor je volgers? Dat kan! Ik maak videoproducties waarin beleving voorop staat. Met knallende fietsbeelden, camera interviews, timelapse, GoPro beelden en/of drone (vanaf 2018).

 

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER fotografie en video?

COMMERCIËLE PRODUCTIES

Copywriting & branded content

Op zoek naar webteksten met grinta? Ik breng je bedrijf in de kopgroep met aansprekende (branded) content, nieuwsbrieven en blogs. Vlot geschreven en geoptimaliseerd voor Google.

Persberichten en PR

Ik breng je ploeg onder de aandacht in de media. Ik maak persberichten met gevoel voor je doelgroep en breng je boodschap met mijn uitgebreide netwerk in de fietswereld op de juiste plekken onder de aandacht.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER COMMERCIËLE PRODUCTIES?

Bram de Vrind

E: info@defietsjournalist.nl

A: Johan Frisoplein 13

5271AP, Sint-Michielsgestel

De Fietsjournalist

KvK: 17222502

BTW-id: NL001749229B15

IBAN: NL97 RABO 0102548455

Volg me op social media